Pogledajte kako je Dodik na slavlju SNSD-a "zakitio" harmonikaša sa 100 eura

Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako je Dodik na slavlju SNSD-a "zakitio" harmonikaša sa 100 eura
Nakon što je izjavio da je pobjeda SNSD-a na lokalnim izborima u BiH veličanstvena i da je veća od onih koje je ovaj politički subjekt imao na svojim počecima, Milorad Dodik je na posebnom slavlju pokazao radost zbog pobjede.

Na snimku koji donosi banjalučka ATV, evidentno je veliko slavlje na ulicama Banje Luke, ali i u izbornom štabu SNSD-a, gdje su članovi i simpatizeri ove stranke pobjedu proslavili uz muziku uživo.

Kako je to slučaj i uvijek, Dodik je bio glavna zvijezda proslave, u pojedinim trenucima slavlja je pjevao s muzičarima koji su zabavljali prisutne u SNSD-ovom štabu, a svoj performans zaokružio je i "kićenjem" harmonikaša, koji je ovom prilikom zaradio 100 eura.

"Ovo je jedan od najboljih rezultata pored Srbije u regionu, ovo je frustirajuće za one koji su deset godina u opoziciji", rekao je Dodik i dodao da je narod pokazao da RS sa BiH treba da se kreće ka EU, te da je današnjom pobjedom delegitimisana pozicija srpskih predstavnika u institucijama BiH.

Njega su na press konferenciji pristalice SNSD-a dočekale aplauzom, dok je on u prostoriju ušao pjevajući, a odmah po objavljivanju prvih rezultata iz banjalučkog izbornog štaba SNSD-a krenulo je slavlje, koje se proširilo i na ulice ovoga grada, gdje su se mogli vidjeti automobili i kolone okićene zastavama ove stranke, čemu i sami možete posvjedočiti u nastavku.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije