DF: Predstavljen predizborni slogan 'Za život kakav želiš'

Radiosarajevo.ba
DF: Predstavljen predizborni slogan 'Za život kakav želiš'
Demokratska fronta predstavila je danas svoj program i slogan za lokalne izbore 2016. Saopćenje prenosimo u cijelosti

Demokratska fronta na predstojeće lokalne izbore izlazi sa sloganom „Za život kakav želiš!„

Osnovna poruka je vrlo jednostavna – Sve je u Vašim rukama, građani i građanke  Bosne i Hercegovine! Posljednji je čas za ovu zemlju da se prekine sa praksom da političko-partijske oligarhije već više od dvadeset godina odlučuju „u ime naroda,“ da obezbjeđuju sebi i tu vrstu eksluziviteta, a pod tom krinkom iz dana u dan osiromašuju i zadužuju ovu zemlju, kaže se u saopćenju.

Došlo je vrijeme da svako od Vas, naroda i građana Bosne i Hercegovine, odluči kakav život i kakvu lokalnu sredinu želi. Došlo je vrijeme za korijenite promjene u ovom društvu, a one počinju od lokalne zajednice i završavaju 2018. na opštim/općim izborima. Ne dozvolimo više da manipulišu našim životima i životima naše djece! Zato, izađite na izbore i odaberite život kakav želite! Vi ste na potezu, od Vaše odluke ovisiće hoće li se ovaj sveopšti sunovrat nastaviti ili prekinuti. Jednom zauvijek! Sada je do Vas, poštovani građani i građanke!

Demokratska fronta je spremna preuzeti odgovornost i učiniće sve da se ovaj košmar zaustavi, borićemo se svim raspoloživim snagama i uz Vašu pomoć ostvariti i u praksu pretočiti naš izborni slogan: “ Za život kakav žališ", kaže se u saopćenju

DF_izbori_infografika_program_1.jpg - DF: Predstavljen predizborni slogan

: DF_izbori_infografika_program_1.jpg

 

DF_izbori_infografika_program_2.jpg - DF: Predstavljen predizborni slogan

: DF_izbori_infografika_program_2.jpg

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije