Demir Mahmutćehajić: Dragi prijatelji pomozite, nestao nam je sin

Radiosarajevo.ba
Demir Mahmutćehajić: Dragi prijatelji pomozite, nestao nam je sin
Foto: Facebook / Hussein Mahmutćehajić
Predsjednik SDP-a Stolac, Demir Mahmutćehajić objavio je na svom Facebook profilu dva statusa i zamolio prijatelje i poznanike da mu pomognu u potrazi za sinom Husseinom.

"Dragi prijatelji, jučer od 15.00 ne znamo gdje je Hussein. Molim vas, ako nešto znate, da mi javite porukom. Ništa mi drugo nije važno, molim vas. Samo mi javite ako ste ga vidjeli poslije 15.00 jučer. On nema telefon sa sobom, a koliko znamo nema ni para. Ako neko zna gdje je samo nek nam javi da je dobro. Sve drugo nije vazno. Molim vas! Na sebi ima crnu jaknu. Možda i kapu sivu", napisao je Mahmutćehajić prije nešto više od sat vremena.

Potom je Mahmutćehajić napisao nove informacije.

"Dragi prijatelji, zadnja identifikacija Husseina je jutros oko 7 u dzamiji na Šehitlucima. Hvala vam svima, ali su sada samo informacije o njemu poslije 7 jutros relevante. Hussein jutros nije dobro izgledao. Krvari iz nosa I izgleda slabo, ali je odbio pomoć ljudi koji su htjeli da mu zovu Hitnu pomoć", napisao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije