Davor se oglasio nakon prijave: Javno vas pozivam, ubrzajte taj proces

Radiosarajevo.ba
Davor se oglasio nakon prijave: Javno vas pozivam, ubrzajte taj proces
Foto: Nedim Grabovica / Davor Dragičević u Banjoj Luci
Policijski službenici PU Banja Luka podnijeli su jučer Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka izvještaj protiv D. D. iz Banja Luke zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti".

"Lice se sumnjiči da je u vremenu od 15. do 17. oktobra prilikom javnog govora na skupu kao i putem društvenih mreža i više portala, uputio ozbiljne prijetnje da će napasti na službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske", navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka.

Nakon što je ova vijest objavljena danas, Dragičević je poslao poruku s Trga Krajine.

"Ko me god tužio, molim sudije, ubrzajte taj proces. Ja vas javno pozivam. Samo ćete mi dati povod da što ranije dokažem ko stoji iza ubistva mog sina. Vrlo dobro znate šta će se dogoditi na sudu i šta ja imam od dokumentacije protiv vas, a šta vi imate protiv mene. Ljubavi moja doći će taj dan. Ono što mora bit će ovdje i tada će morati sve da kažu", rekao je Dragičević. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije