Davor Dragičević poručio: Muriz Memić i ja idemo do kraja!

Radiosarajevo.ba
Davor Dragičević poručio: Muriz Memić i ja idemo do kraja!
Foto: BBC / Ubistvo Dženana i Davida: Tuga koja je ujedinila BiH
I večeras su Banjalučani izašli na Trg kako bi podržali Davora Dragičevića u njegovoj borbi da sazna istinu kako je stradao njegov sin David.

"Ti znaš, dragi Davide, da tvoj tata sve zna. Tužilaštvo je reklo danas svoje. Policija RS-a stoji iza ubistva Davida. Sve što sam dosad radio, sve je bilo s namjerom, Ifet Feraget je ostao uz mene kako je i trebalo od samog početka. Bio je priključen u mome timu, a ja ću jednog dana obrazložiti sve i ispričati", poručio je Dragičević. 

Pravni tim Dragičevića ne postoji, Davor: Postoji Ifet Feraget

"Mora se skinuti vrh piramide koji stoje iza ovoga. Sve i jedan dokaz i izjavu koju sam dao je istina. I patolozi su potvrdili da je dijete ugušeno od strane MUP-a RS-a sa Tužilaštvom. 

Riješit će se i slučajevi Dženana i Davida, sva će se riješiti i napokon ćemo se osloboditi i straha i bagre koja vlada već 30 godina ovim područjem. Djecu nam nećete ubijati. Nažalost, bilo je kako je bilo. 

Muriz Memić i ja ćemo ići do kraja! S rješavanjem ova dva slučaja idemo dalje, u svijetlu budućnost", rekao je, te dodao:

"Sve tužbe koje ste podnijeli protiv mene, neka ste, ali, ako nisam u pravu doživotno ću u zatvor", poručio je Dragičević.

"Ubice, ubice", odzvanjalo je večeras Banja Lukom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije