Davor Dragićević: Dodik, Cvijanović i ova vlast su gori od fašista i nacista

Radiosarajevo.ba
Davor Dragićević: Dodik, Cvijanović i ova vlast su gori od fašista i nacista
Foto: Screenshot / Trg Krajine
Na Trgu Krajine u Banjoj Luci sve je više građana, a prema informacijama koje dolaze iz grada na Vrbasu na ulicama se skupilo više od 30.000 ljudi.

Na Trg Krajine stigao je i Davor Dragičević koji je otišao po grupu građana koja nije mogla doći na Trg Krajine zbog blokada koje je na ulazu u Banja Luku napravila policija MUP-a RS. 

"Stanite uz narod, narod niko nije pobijedio", poruka je koju su poslali članovi grupe "Pravda za Davida" s Davidovog trga.

Pristunim se obratio i Davor Dragičević i poručio da skup neće početi dok svi koji su krenuli ne dođu na Trg Krajine. 

"Strpite se još malo dok još možete do početka trećeg i posljednjeg velikog skupa. Slikajte pripadnike MUP-a oni su od 18 sati ubice Davida Dragičevića i ovog naroda. Sve i jedan koji nije stao uz grupu Pravda za Davida. Čekat ćemo sve koji dolaze. Ne budu li pušteni svi autobusi i svi ljudi kojima je krajnji cilj trg pravde, istine, ljubavi, blokirat ćemo ne samo Republiku Srpsku, nego i Bosnu i Hercegovinu.

Vrh SNSD-a i njihovi koalicioni partneri su ne fašističa i nacističa ogranizacija, nego puno gore od toga. Strpat ćemo ih brzo tamo gdje treba. Vrh MUP-a RS, Ilić, Ćulum, Lukač u sprezi sa Tužilaštvom, Lepirom i drugim, predsjednikom Dodikom i premijerkom Cvijanović", rekao je Dragičević. 

"Moje dijete su oteli, silovali, mučili, više i ne znam šta. Položili su ga u govna. Ilić, Ćulum, Lukač, Vrećo, Lepir, Dodik, Cvijanović. Čekamo da dođu svi ljudi. Ljudi", rekao je Dragičević. 

Motoristi po koje je Davor otišao rekli su kako ih je policija s dugim cijevima držala u blokadi na benzinskoj pumpi skoro sat vremena. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije