Damir Marjanović o "Petku 13.": Obraz, principi, hrabrost, to imaš ili nemaš

Radiosarajevo.ba
Damir Marjanović o "Petku 13.": Obraz, principi, hrabrost, to imaš ili nemaš
Radiosarajevo.ba / Damir Marjanović

Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Damir Marjanović na svom Facebook profilu prokomentirao je najavljenu smjenu vlasti u Kantonu, odnosno stvaranje koalicije SDA, SBB-a i DF-a.

"Odrastao sam uz različite izreke i poslovice, kao i svi iz moje generacije. Neke sam prihvatao a neke ne. Nikada mi se nije svidjelo da ne talasam, i nikada se nisam u potpunosti slagao da je ćutanje zlato te da je sredina zlatna. No, naučio sam da je jutro mudrije od noći i da trebaš da živiš kao da će 100 godina biti mir, a da budeš spreman da ga već sutra neće biti. O obrazima i principima, držanju datih obećanja, kao i osobnom stavu i hrabrosti da ga izneseš, ili da prihvatiš nametnuto mišljenje ne treba gubiti riječi. To imaš ili nemaš. Stoga idemo dalje jer jedno je ipak sigurno, nakon petka 13. dolazi radna subota 14.", napisao je Marjanović.

Podsjetimo, Marjanović u Skupštini djeluje kao nezavisni zastupnik nakon što je napustio klub Naše stranke.

Prethodno je dao ostavku na funkciju člana Predsjedništva Naše stranke, a na posljednjim Općim izborima 2018. godine kao nositelj liste dobio je 13.134 glasa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije