Ćamil Duraković odgovorio zastupnici Ćosović-Hajdarević

Radiosarajevo.ba
Ćamil Duraković odgovorio zastupnici Ćosović-Hajdarević
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ćamil Duraković

Nakon što je zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Samra Ćosović-Hajdarević, svojim statusom na društvenim mrežama, koji je u međuvremenu izbrisala, ponovo izazvala žestoku reakciju javnosti, stižu nova reagiranja.

Ponovo se oglasila zastupnica Ćosović-Hajdarević: Samra nije izabrana da šuti!

Nakon što je njen status na društvenim mrežama izazvao mnogo pažnje, zastupnica SDA u Skupštini Kantona Sarajevo još jednom je reagovala na društvenim mrežama. Njen statu prenosimo u cijelosti. "Kome smeta istina!!! Samra nije izabrana da šuti!!! Samra govori istinu i samo istinu. Samra se boji samo dragog Boga.

Uz SDP BiH koju je zastupnicu javno optužio za otvoreni govor mržnje prema građanima srpske i hrvatske nacionalnosti, na svom Twitter profilu komentar je ostavio je i Ćamil Duraković. 

"Ode Aziz u Njemačkoj, ostade Vinko Šamarlić, ode Hasan u Austriji ili Zijad u Deseti diverzantski odred a ostade Ozrenko Mandić Buko, Dragan Vikić, Aco Stanković, Jovan Divjak, Mihajlo Petrović u Travniku, Rudolf Hren u Srebrenici... i tako...", pojasnio je kratko Duraković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije