Bursać: Je li to ona Banjaluka iz '92. koja ćuti, dok srbijanski specijalci ubijaju

Radiosarajevo.ba
Bursać: Je li to ona Banjaluka iz '92. koja ćuti, dok srbijanski specijalci ubijaju
Foto: Media.ba / Dragan Bursać
Na sinoćnja dešavanja u Banjoj Luci osvrnuo se i Dragan Bursać, a on je na svom Facebook profilu pitao da li je ovo ista ona Banja Luka koja se pravila "blentava" i 1992. godine.

Status Dragana Bursaća prenosimo u cijelosti.  

"Gradonačelnik Banjaluke večeras je bio sve ono što je bezmuda Banjaluka zadnje tri decenije. Ljigavo, nepismeno, tobože neinformisano stvorenje, koje se pravi da ne poznaje mračnu prošlost Banjaluke (čitaj ubijanje i protjerivanje nesrba).

Po Radojičiću ovo večeras nije slika mirne i građanske Banjaluke )sic!).

Je l’ to ona Banjaluka iz ‘92. koja ćuti, pravi se blentava, dok srbijanski specijalci ubijaju ljude koji se drugačije zovu ? O, pa da, to je ista ta “fina Banjaluka”, što se bahati po pabovima, dok im komšiju dva puta u nekoliko dana proganjaju specijalci, samo zato što pita, ko mu je ubio dijete?!

Ljudi, ne zajebavajte se, ovo večeras je demonstracija mafijaškio-partijske diktature, koja se trudi da pokaže svijetu kako je u njoj sve OK. Od opskurne kandidature za Evropsku kulturnu prestonicu, do pokušaja organizivanja koncerta na mjestu torture, sile i nepravde", napisao je Bursać. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije