Braća Ćulum i Goran Milanović danas će biti na slobodi

Radiosarajevo.ba
Braća Ćulum i Goran Milanović danas će biti na slobodi
Foto: Facebook / Braća Ćulum

Nermin i Armin Ćulum, braća koja su uhapšena u Sanskog Mostu zbog sumnje da su povezani s ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića bit će pušteni na slobodu saznaje Radiosarajevo.ba. 

Informaciju o braći Ćulum pokušali smo dobiti u Tužilaštvu Republike Srpske, ali potvrđeno nam je kako Nermin i Armin Ćulum nisu predati u nadležnost Tužilaštva RS. 

Iz MUP-a RS potvrdili su za Radiosarajevo.ba kako će danas sigurno na slobodu biti pušteni braća Ćulum i Goran Milanović. 

"Što se tiče Ćuluma oni još uvijek nisu sprovedeni u Tužilaštvo, nad njima se još uvijek vrši kriminalistička obrada Ministarstva unutrašnjih poslova", rekla je za Radiosarajevo.ba Dragica Tojagić, glasnogovornica Tužilaštva Republike Srpske.

Podsjetimo Ćulumi su uhapšeni jučer u Sanskom Mostu, a potom su prebačeni u Banja Luku gdje su proveli noć u pritvoru kako bi se nad njima izvršila kriminalistička obrada i ispitivanja.

Emilio Baldo je predat u Tužilaštvo RS, dok se za Benedijem Đukanovićem još uvijek traga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije