Bihać večeras dočekuje Džanana Musu: Veliko slavlje za zlatnog Zmaja

Radiosarajevo.ba
Bihać večeras dočekuje Džanana Musu: Veliko slavlje za zlatnog Zmaja

Sportski savez Grada Bihaća danas će na Gradskom trgu organizirati svečani doček Džanana Muse, najboljeg igrača i osvajača zlatne medalje na Evropskom košarkaškom prvenstvu U-16.

U Bihaću je održan sastanak, javlja Fena, na kojem je oformljen Organizacioni odbor za doček Muse, na čijem čelu je premijer Unsko-sanskog kantona (USK) Izudin Saračević, koji zajedno s predsjednicima Sportskog saveza USK-a i Grada Bihaća, Emirom Dautovićem i Zlatanom Tajićem, želi na najbolji mogući način odati priznanje Džananu Musi za naslov Evropskog prvaka, kao i za titulu najboljeg igrača Evropskog prvenstva.

Dolazak kapitena kadetske reprezentacije u Bihać očekuje se oko 20.00 sati na Gradskom trgu, a program dočeka počinje već u 18.00 sati nastupom lokalnih bendova i izvođača.

„Ovo je prava prilika da se svi stanovnici, ne samo grada Bihaća već i cijelog USK-a, pa i šire, okupe u što većem broju da bi dostojanstveno dočekali, jednog od najvećih promotora Bihaća i USK-a, ali i BiH.“

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije