Bašić tvrdi: Urađeno je ozbiljno istraživanje, SBB-a i DF-a nema na mapi!

Radiosarajevo.ba
Bašić tvrdi: Urađeno je ozbiljno istraživanje, SBB-a i DF-a nema na mapi!
Foto: Dženan Kriještorac / Haris Bašić

Haris Bašić, NiP-ov ministar privrede u Vladi Kantona Sarajevo najavio je da će uskoro biti objavljeno istraživanje javnog mnijenja, po kojem, prema Bašićevoj tvrdnji, opada podrška SBB-u i DF-u. 

"Već su raja počela polako da pominju jedno ozbiljno istraživanje javnog mišljenja koje je urađeno u KS. Mnogi su to istraživanje vidjeli, naredne sedmice će biti prezentirano. Nevjerovatno je šta se desilo sa podrškom SBB-a i DF-a. Nema ih na mapi. Biće to najskuplje ruke u političkoj historiji ovog grada", naveo je Bašić na Facebooku, ne precizirajući o kakvom istraživanju se radi. 

Bašić je, podsjetimo, nedavno na društvenim mrežama, prije no što su SBB i DF ušli u koaliciju sa SDA, poručio da se "Fahro pita o opstanku Vlade KS kao moja rahmetli nana".

Uslijedila je reakcija predjednika SBB-a Fahrudina Radončića, koji je ministru Bašiću poručio da "nana u političkom smilsu lako može vaskrsnuti".

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije