Američka ambasada organizuje aukciju: Telefoni, namještaj, kućanski aparati

Radiosarajevo.ba
Američka ambasada organizuje aukciju: Telefoni, namještaj, kućanski aparati
Foto: Wikipedia / Američka ambasada u Sarajevu

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu održat će javnu prodaju rabljenog kućnog namještaja, kancelarijskih stolica, itisona, bijele tehnike i kućanskih aparata, klima, merdevina, IT, audio i video opreme, navigacija, mobilnih telefona, mašine za pranje automobila i otpadnog materijala, u petak, 27. septembra 2019. godine sa početkom u 11:30 sati u staroj zgradi ambasade, u ulici Alipašina 43.

U skladu sa sigurnosnim propisima američke vlade, svi posjetioci moraju imati identifikacijski dokument sa slikom (ličnu kartu) i moraju se registrovati na ulazu. Posjetiocima bez validnog identifikacijskog dokumenta neće biti dozvoljen ulazak u zgradu stare ambasade.

Stvari ponuđene na prodaju će se prodavati u “stanju u kakvom jesu”, bez garancije ili testiranja ispravnosti. Ponuđene stvari se mogu pogledati na dan aukcije od 9:00 do 11:30 sati. Roba se može prodati samo fizičkim licima i to isključivo za lične potrebe. Lista predmeta za prodaju, kao i detaljne instrukcije i uputstva će biti dostupni na ulazu u zgradu.

Pogledajte više o ovoj aukciji OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije