HK Mašina na međunarodnom turniru u Istanbulu

Radiosarajevo.ba
HK Mašina na međunarodnom turniru u Istanbulu
Ledena sezona u olimpijskom gradu Sarajevu ovih dana završava. Međutim za Hokejaški klub  Mašina iz Sarajeva na ovakve dane gledaju kao priliku da pokažu sve što su naučili u protekloj ledenoj sezoni.

Nakon prvog turnira koji se održao u Sarajevu, HK Mašina se svom  gradu predstavila u najljepšem svjetlu i ostala nepobjeđena u kategoriji do 8 godina s jedne strane i ostvarila zavidan rezultat u kategoriji do 10 godina.

Dječaci i djevojčice na čelu sa trenerom Barakovac Emirom hrabro su stisnuli palice te zlatom krunisali svoj naredni turnir u  Zagrebu koji se održao u drugom mjesecu tekuće godine. Nakon toga uslijedio je treći turnir održan proteklog vikenda u Beogradu.

Nakon posljednje pobjede nad HK Crvena zvezda, dvoranom Pionir u Beogradu odjekivala je pjesma Sarajevo ljubavi moja. HK Mašina nastavlja svoj put i već sutra putuju u Istanbul gdje će djevojčice i dječaci u kategoriji do 10 godina igrati na međunarodnom turniru koji se održava u periodu od 20. do 22. aprila 2018 godine.

Po povratku iz Istanbula, 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije