„Vruće ti je? Jako si seksi“: Ugledni sudac zavodio mladu sakupljačicu loptica

Radiosarajevo.ba
„Vruće ti je? Jako si seksi“: Ugledni sudac zavodio mladu sakupljačicu loptica
Foto: Screenshot / Gianluca Moscarella

Veliki skandal pogodio je teniski svijet, naime ugledni sudac Gianluca Moscarella, koji sudi na najvećih svjetskih turnirima, šokirao je javnost svojim ponašanjem na Challenger turniru u Firenci.

Bio je sudac susreta između Enrica Dalla Valle i Pedra Souse, te je u čak tri navrata jednostavno šokirao svojim ponašanjem, prenosi Dnevnik.hr.

Najprije se u 12. gemu prvog seta obratio mladoj sakupljačici loptica s krajnje nedopustivim riječnikom.

„Fantastična si. Jako si seksi. Jesi li dobro? Vruće je da“.

Zatim je nakon završetka prvog seta, dok je Dalla Valle otišao na toalet, sišao sa stolca i razgovarao portugalskim tenisačem. Zamolio ga je da ubrza malo meč, da ga zgazi u drugom, jer je star i da mu je prevruće.

„Dragi Pedro, nisi koncentriran. Jako je vruće, molim te koncentriraj se. Star sam i moram bit ovdje na suncu. Trebao si pobijediti 6:1, 6:1 je...! Imao si 45 break-lopti. I šta si napravio? Izbacio lopte van“, govorio je Moscarella igraču.

Dva gema kasnije, dok su se loptice s jedne strane terena prebacivale na drugu, Moscarella se ponovno obratio djevojčici.

„Dobro si? Vruće ti je? Meni jako. Fizički ili emotivno?“.

Video se pojavio na društvenim mrežama i tek se trebaju očekivati posljedice za ovog talijanskog suca koji je zaslužio svaku osudu, pa moguće i izgon iz tenisa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije