Murray, Nadal i Wawrinka se pridružili Đokoviću u trećem kolu Monte Carla

Radiosarajevo.ba
Murray, Nadal i Wawrinka se pridružili Đokoviću u trećem kolu Monte Carla
Mečevi drugog kola ATP turnira u Monte Carlu na rasporedu su danas. Nakon što je Đoković jučer izborio plasman u treće kolo danas su to uradili Murray, Wawrinka i Nadal.

Prvi igrač svijeta, Škot Andy Murray slavio je protiv Mullera rezultatom 2:0, po setovima 7:5 i 7:5. Murray je do ključnih breakova u oba seta došao u 12. gemu. U trećem kolu igrat će protiv 15. nositelja Ramosa, koji je danas s 2:0 (6:2, 6:2), slavio protiv Berlocqa.

U treće kolo plasirao se i treći igrač svijeta Stan Wawrinka. Švicarac je bio bolji od Čeha Veselog s 2:1, po setovima 6:2, 4:6 i 6:2. Wawrinka će u trećem kolu igrati protiv 16. nositelja Cuevasa.

Trijumf u drugom kolu upisao je i Španac, Rafael Nadal. Slavio je protiv Britanca Kylea Edmunda s 2:1, po setovima 6:0, 5:7 i 6:3. Nadal će u trećem kolu igrati protiv Nijemca Zvereva koji je danas savladao Španca Lopeza s 2:0, po setovima 6:0 i 6:4.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije