Emotivna posveta Đokovića: Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi

Radiosarajevo.ba
Emotivna posveta Đokovića: Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi
Novak Đoković samo u specijalnim slučajevima objavljuje statuse koji su posvećeni supruzi Jeleni ili djeci Stefanu i Tari. Jučer je bio poseban dan jer je njegova ljubav još iz srednjoškolskih dana slavila rođendan.

"Zahvaljujući tehnologiji i danas na ovako bitan dan uspjevam biti dio porodičnih aktivnosti i slavlja. I uvijek mi je čudno putem društvenih mreža čestitati rođendane, nikako da se prebacim na tu novu generaciju, ali eto, danas mi uopćte to nije čudno. Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške. Slavim sve ono što je, sve ono što će biti i želi biti. Divna majka, žena, prijatelj, preduzetnik, filantrop, učitelj, lider.... toliko mnogo uloga a uvijek u svemu ljubav. Ponosan i zahvalan sto si samnom. Što se svake godine podmlađujemo i rastemo u isto vrijeme. Volim te!", poručio je nekadašnji najbolji svjetski teniser svojoj supruzi uz zajedničku fotografiju.

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Novak i Jelena već 12 godina uživaju u ljubavi, od kojih su četiri u braku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije