Džumhur medijima: Nadam se da ćete uskoro pisati o mojim pobjedama

Radiosarajevo.ba
Džumhur medijima: Nadam se da ćete uskoro pisati o mojim pobjedama

Najtrofejniji bh. tenisač Damir Džumhur obratio se otvorenim pismom medijima, u kojem demantira postojanje nove ljubavne veze u privatnom životu. Sve je potaknuto zajedničkom fotografijom sa atraktivnom Jelenom Leko, sa kojom je Džumi proslavio svoj 26. rođendan . 

"Hvala medijima sto prate moj privatni život. Znam, ja sam kriv što sam ranije davao povoda da se više piše o tome nego o tenisu.

Međutim, ne mora svaka djevojka, s kojom objavim sliku odmah biti i moja djevojka. Mnogi sad pišu kako sam u novoj vezi, pri tome u taj kontekst dovodeći Jelenu Leko, s kojom sam jako dobar prijatelj. Da, družimo se, ali ne na način kako su to mediji prikazali. Naša veza je prijateljska i ovo će biti posljednji put da ću lažnim vijestima pridavati ikakav značaj.

Moj fokus će biti na tenisu i nadam se da ću vam dati materijala da pišete o mojim pobjedama, a ne o vezama koje to nisu…

Volim ja vas, ali ovaj put ste fulili temu, baš kao što sam ja u posljednje vrijeme fulio nekoliko sigurnih poena. I baš zato što znam da svi imaju fule – no hard felling. Dešava se svima da fule, pa vas ujedno molim da u budućnosti prijateljstvo između Jelene i mene, nazivate upravo tim imenom. Mi smo prijatelji i to je sve!"

Ispričavamo se Džumiju na pogrešno interpretiranoj fotografiji i želimo još mnogo sigurnih pogodaka na terenu. I dalje si naš ponos!

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije