Poen dana: Pogledajte kako je Džumhur podigao Melbourne Arenu na noge

Radiosarajevo.ba
Poen dana: Pogledajte kako je Džumhur podigao Melbourne Arenu na noge
Printscreen / Poen dana Damira Džumhura

Damir Džumhur nije uspio treći put u karijeri pobijediti Stana Wawrinku. Švicarac je nakon dva sata i 59 minuta igre prošao u drugo kolo Australian Opena.

Džumhur se odlično držao do sredine drugog seta i rezultat 4:4 u trećem setu. Tada su oba tenisera na svom kontu imali po set.

Oni koji su propustili priliku da gledaju jedan od boljih mečeva prvog kola u Melbourneu, mogu pogledati sažetak duela koji će Džumhur svakako pamtiti kao priliku da sjajno otvori.

Australian Open: Hrabri Džumhur u četiri seta poražen od Stana Wawrinke

Naš najbolji teniser Damir Džumhur odlično je odigrao susret prvog kola na Australian Openu u Melbourneu, ali nije uspio da se plasira u nastavak takmičenja. Sarajlija je za protivnika imao Švicarca Stana Wawrinku, 15. tenisera na svijetu i nakon velike borbe poražen je u četiri seta 5:7, 7:6 (4), 4:6, 4:6.

Oni koji vole uživati u atraktivnim potezima, neka pogledaju odmah snimku od 20 sekunde i imat će priliku vidjeti bez dileme jedan od ljepših poena u drugom danu prvog Grand Slama sezone. 

Pogledajte kako je Džumhur podigao Melbourne Arenu na noge:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije