Džumhur: Hvala mojoj djevojci i mome ocu koji me doveo ovdje gdje sam sada

Radiosarajevo.ba
Džumhur: Hvala mojoj djevojci i mome ocu koji me doveo ovdje gdje sam sada
Damir Džumhur osvojio je svoj prvi ATP naslov pobjedom u finalu turnira u St. Petersburgu protiv Fabija Fogninija rezultatom 2:1, po setovima 3:6, 6:4 i 6:2.

Nakon meča Damiru je uručen trofej pobjednika, a održao je i pobjednički govor u kojem se zahvalio porodici, djevojci i organizatorima turnira.

"Hvala vam što ste došli danas. Ovo je bila najbolja sedmica za mene, najbolja sedmica u mom teniskom životu. Nikada neću zaboraviti St. Petersburg. Hvala svima u organizaciji koji su od ovog turnira napravili jedan od najboljih u Evropi. Hvala gospodinu Medvedevu i sponzoru turnira Gazpromu. Hvala svima, supervizoru, glavnom sudiji, linijskim sudijama, skupljačima loptica i prelijepim djevojkama koje su napravila veoma dobar šou", rekao je Damir i nastavio:

"Hvala mom fizioterapeutu, doktoru i momcima koji vrijedno rade na tome da nas pripreme. Na kraju želim se zahvaliti svojoj djevojci koja je ovdje sa mnom, na ovoj sjajnoj sedmici, na prelijepim sedmicama prije ove. Hvala mome ocu koji me doveo ovdje gdje sam sada i hvala mojoj porodici kući", istaknuo je Džumhur.


Džumi-trofej by watch-it-now

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije