Đoković: Treba pojesti tri punjene vješalice, kobasice i teletinu i onda na teren

Radiosarajevo.ba
Đoković: Treba pojesti tri punjene vješalice, kobasice i teletinu i onda na teren
Foto: EPA / Novak Đoković
Nekada najbolji teniser svijeta i bez ikakve sumnje jedan od najboljih svih vremena Novak Đoković ima mnogo problema u posljednjih godinu dana da se vrati u pravu formu.

Mnogi smatraju da je razlog tome promjena ishrane, te da bi Srbijanac bio mnogo uspješniji da se hrani mesnim proizvodima.

"Ma, u pravu su ljudi. Treba pojesti za tri punjene vešalice za doručak, za ručak kobasice, a onda da sa teletinom sve zapečati pred spavanje, da bude lako u stomaku. I onda si super spreman da izađeš na teren", rekao je Đoković u razgovoru za Novosti i dodao:

"Najveća energija koja može da se dobije dolazi iz glave, srca i duše. Glavni izvor energije crpim iz motivacije i strasti. Podrška porodice mi je veoma važna, jer bi mi bez nje bilo veoma teško da se bavim ovim sportom i ostvarim to što sam postigao. Najveću energiju crpim iz ljubavi bližnjih, sreće i radosti koju mi pružaju", istaknuo je Đoković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije