Đoković iskreno poručio Osmanagiću: "Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje"

Radiosarajevo.ba
Đoković iskreno poručio Osmanagiću: "Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje"
FOTO: Facebook / Đoković i Osmanagić, juli 2020.

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta u posjeti Bosni i Hercegovini broji posljednje sate.

Ekskluzivnu informaciju našeg portala da je stigao u našu zemlju prenijeli su brojni domaći, regionalni i svjetski mediji, a njegov dolazak u BiH izazvao je veliku pažnju javnosti.

Nakon što je s roditeljima posjetio Arheološki park "Bosanska piramida Sunca", Novak Đoković je ručao u restoran na izlazu iz Visokog, a za danas je planiran i susret sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

Susret će se prema saznanjima našeg portala dogoditi na Jahorini. 

Đoković je u kompleksu Ravne 2 boravio jučer, a u pratnji kontroverznog istraživača Semira Osmanagića obišao je podzemne tunele.

Osmanagić je na svom zvaničnom Facebook profilu najavio da će uskoro biti objavljen i intervju s Đokovićem na YouTube kanalu "BosnianPyramids TV", koji će, prema najavama,.trajati oko 20 minuta.

"Imam toliko utisaka... Ako postoji raj na Zemlji, onda je to ovdje", rekao je Đoković, navodi Osmanagić na svom FB profilu dio tog intervjua, koji će sigurno izazvati veliku pažnju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije