Vladimir Vranješ: Ovo je za mene najljepša atmosfera, hvala Tuzla

Radiosarajevo.ba
Vladimir Vranješ: Ovo je za mene najljepša atmosfera, hvala Tuzla
Rukometaši Bosne i Hercegovine sinoć su u punom tuzlanskom Mejdanu slavili protiv rukometne reprezentacije Švicarske rezultatom 21:15 i tako izborili plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo koje se igra 2019. godine u Njemačkoj i Danskoj.

Kontrolisali su naši izabranici rezultat od samog početka utakmice i na kraju nošeni odličnom atmosferom u Mejdanu upisali sigurnu pobjedu. Vladimir Vranješ bio je jedan od naših najboljih rukometaša na sinoćnjoj utakmici.

"Otvorili smo dobro utakmicu i stvarno smo prvo poluvrijeme igrali bez greške. Imali smo veliku podršku Burića i igrali smo dobru odbranu. Početkom drugog poluvremena ne znam šta nam se desilo. Evo dešavaju nam se opet te crne rupe. Važno je da smo istrajali, da smo imali karakter, da smo se borili do posljednje minute i na kraju smo zasluženo pobijedili.

Želim da se zahvalim navijačima, stvarno je perfektna bila atmosfera, za mene najljepša da igram. Hvala im što su došli u ovom broju i što su nas podržali. Hvala još jednom Tuzla", poručio je Vranješ.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije