Emotivna poruka Zmajeva: Nemamo račun, ali imamo srce i silan ponos!

Radiosarajevo.ba
Emotivna poruka Zmajeva: Nemamo račun, ali imamo srce i silan ponos!

Nemamo račun, nemamo ID broj, ali imamo srce i ponos koji je silan u nama!

Naveli su to na Fecbook stranici rukometne reprezentacije BiH u emotivnoj poruci na ovoj društvenoj mreži, u kojoj traže podršku, kako bi lakše došli do sponzora.

"Ostavljamo svaki atom snage na terenu kako bi zajedno živjeti snove koje sanjamo i u koje vjerujemo. Podijelite ovu stranicu, pozovite prijatelje da je lajkaju. Možda vama to izgleda malo, ali nama je puno. Što više istomišljenika imamo, lakše je naći sponzore koji će podržati našu priču. Za sve ono što dolazi!", naveli su rukometni Zmjevi. 

Umičević: Na Evropsko prvenstvo ćemo možda ići praznih džepova

Muška rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u ponedjeljak na Ilidži, gdje će obaviti prvi dio priprema za istorijski nastup na Evropskom prvenstvu, koje će od 9. do 26. januara 2020. godine biti održano u Švedskoj, Norveškoj i Austriji.

Rukometna reprezentacija BiH, podsjetimo, u finansijskim je problemima uoči predstojećeg Evropskog prvenstva, koje se od 10. do 26. januara ove godine održava u Norveškoj, Austriji i Švedskoj.  Iako su pronašli sponzore koji će platiti put i smještaj, reprezentacija je i dalje u teškoj finansijskoj situaciji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije