Alibegović: Nismo zaboravili šta se desilo u Mostaru prošle sezone

Radiosarajevo.ba
Alibegović: Nismo zaboravili šta se desilo u Mostaru prošle sezone
Rukometni klub Bosna Sarajevo ugostit će sutra u 13. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Rukometni klub Zrinjski Mostar.

Danas je u dvorani Ramiz Salčin održana press konferencija na kojoj su se prisutnim predstavnicima medija obratili pomoćni trener Ermin Halilović i kapiten Tarik Alibegović.

"Što se tiče naše sutrašnje utakmice protiv Zrinjskog mislim da nas očekuje teška i jako bitna utakmica. Nama je sada svaka utakmica bitna i važna. Očekuje nas zanimljiva rukometna predstava i nadam se da ćemo ostvariti pobjedu s kojom bismo rasterećeniji otišli na pauzu. Zrinjski je svojim igrama ove sezone pokazao da je i u sutrašnjoj utakmici favorit", rekao je Haliović i dodao:

"Mi imamo taj maler kroz čitavu polusezonu i ne znam da li smo odigrali jednu utakmicu u kojoj smo svi na terenu. Nakon današnjeg pregleda znat ćemo ko će igrati. Klub je u teškoj situaciji samo što se tiče stanja na tabeli, a kada je u pitanju klub kao klub odavno nismo bili u boljoj situaciji. Ukoliko dovedemo pojačanja koja planiramo mislim da ćemo izboriti opstanak", rekao je Halilović.

"Osvrnuo bih se prvo na prošlogodišnja dešavanja u Mostaru. To naša ekipa sigurno nije zaboravila, tu krađu u Kupu Bosne i Hercegovine. To će sigurno biti motiv više za našu ekipu, ako nam uopće treba motiv više. Nama je svaki bod prijeko potreban. Trenutno stanje na tabeli nije realna slika i nadam se da ćemo u drugom dijelu to pokazati. Prepustio bih ulogu favorita Zrinjskom koji ima neke odlične rezultate u posljednje vrijeme. Pobijedili su i Izviđač u Ljubuškom, ali im ovdje sigurno neće biti jednostavno", rekao je Alibegović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije