Emotivna poruka malih rukometaša: Sretno Zmajevi!

B. T.
Emotivna poruka malih rukometaša: Sretno Zmajevi!
Foto: Sedmerac / Škola rukometa Sedmerac

Rukometna selekcija Bosne i Hercegovine večeras će odigrati će prvu, historijsku, utakmicu na Europskom prvenstvu. Protivnik će od 20.30 sati u Trondhajmu biti selekcija Norveške.

Rukometni Zmajevi, unatoč svim problemima koji su ih pratili pri odlasku na Euro obećavaju da će ostaviti srce na terenu i da neće razočarati vjerne navijače diljem BiH i dijaspore, koji jedva čekaju momci u plavo-žutim dresovima upute prve "evropske" golove u mrežu protivnika.

Podrška stiže sa svih strana, a u Norvešku će večeras biti uprte i oči mališana iz Rukometnog kluba Sedmerac iz Sarajeva, koji sanjaju da jednog dana obuku reprezentativni dres.  

Na ideju trenera Sanjina Kolakovića i Seada Lagmdžije, koji su uvjereni da će neki od njihovih pulena jednog dana na velikim takmičenjima braniti boje domovine,  snimili su video podrške reprezentaciji, koji možete pogledati u nastavku:  

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije