Vivia Run&More Weekend ponovo u Banjoj Luci

Radiosarajevo.ba
Vivia Run&More Weekend ponovo u Banjoj Luci
Foto: Promo / Vivia Run

Svi ljubitelji takmičarskog i rekreativnog trčanja, dobrog zvuka i druženja na otvorenom, od sada mogu da se prijave na 3. “Vivia Run&More Weekend' festival sporta, muzike, edukacije i zabave, koji će biti održan u Banjaluci od 10. do 12. aprila 2020. godine. Riječ je o najvećem trkačkom festivalu u regionu i najmasovnijem sportsko-rekreativnom događaju u Banjaluci.

Prošlogodišnji 'Vivia Run&More Weekend' okupio je gotovo deset hiljada trkača iz regiona, na ulice Banjaluke izmamio nekoliko stotina navijača i posjetilaca muzičkog programa. „Svake godine festival začinimo novim zabavnim sadržajima a organizacija postaje sve bolja, te predstojećeg proljeća očekujemo još više učesnika“, najavljuje Goran Ćorić, predsjednik Run&More Community koji stoji iza ovog festivala, u partnerstvu sa Support Marketing Centrom i Atletskim klubom Banjaluka. Ovaj iskusni tim već godinama uspješno organizuje masovno posjećene ulične trke. „Ponovo ćemo imati Color Fun Run, trku koju mladi posebno vole. Učesnici u pravilu nose bijele majice, jer ih duž staze naši volonteri posipaju bojama, tako da kroz cilj protrče šareni od glave do pete. Vidjeti toliki broj nasmijanih lica na jednom mjestu je za pamćenje“, ističe Ćorić.

Sadržaji koje obuhvata Run&More Weekend 2020. godine su: RMC Banjaluka polumaraton (21K), 10K trka, Team 5K trka za kompanijske timove i sve one koji vole ekipno trčanje, Color Fun Run trka sa bojama, Bambini trka za najmlađe, School Run za osnovce i srednjoškolce, EDU Coaching Forum, drugi po redu stručni forum za unapređenje trenerskog rada u rekreativnim sportovima, i EXPO – sajam sporta, koji će predstaviti proizvođače sportske opreme, sportske i rekreativne klubove, organizatore trka i ostalih sportskih manifestacija.

Muzički program uključuje mnogobrojne žurke za trkače i dva koncerta na tvrđavi Kastel. Od večernjih časova pa do kasno u noć, u petak očekujemo regonalno popularan  Abba Real Tribute bend, a za poseban spektakl iduće večeri zadužen je Fresh Wave festival.

Rane prijave po najnižim cijenama su otvorene, a detaljne informacije je moguće pronaći na zvaničnoj stranici festivala: http://rmcbanjalukamarathon.com/ .

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije