Veliki Tom Brady: Nadam se da voditelj koji je uvrijedio moju kćerku nije otpušten

Radiosarajevo.ba
Veliki Tom Brady: Nadam se da voditelj koji je uvrijedio moju kćerku nije otpušten
Tom Brady je tokom karijere zaradio preko 200 miliona dolara od ugovora, a ta cifra bi vjerovatno bila i mnogo veća da tokom karijere nije mislio samo na uspjehe i trofeje.

Mnogo puta je "rezao" svoju plaću kako bi ostavio prostora da njegovi New England Patriotsi angažuju igrače koji će mu pomoći da osvaja titule u američkom fudbalu. Da je veliki čovjek Tom Brady je potvrdio i nakon nedavnog intervjua u kojem je voditelj uvrijedio njegovu kćerku.

Naime, radio voditelj Alex Reimer rekao je za kćerku jednog od najboljih quaterbackova u historiji američkog fudbala da je "dosadna mala napast", komentirajući scenu iz novog dokumentarca o Bradyju - Tom vs Time.

Ipak, nakon svega Brady se nada kako voditelj neće dobiti otkaz.

"Nisam mnogo pratio situaciju, nisam se uključio mnogo u to. Nadam se zaista da čovjek nije otpušten. Razumijem da je kritika dio sporta, ali niko ne bi trebao uvlačiti djecu u to. To je ono što želim reći. Svi mi griješimo u životu, kažemo nešto što ne želimo, napravimo pogreške, to se dešava", rekao je Brady.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije