Večeras borilački spektakl King of Kings: 9 vrhunskih borbi sa svjetskim borcima

Radiosarajevo.ba
Večeras borilački spektakl King of Kings: 9 vrhunskih borbi sa svjetskim borcima
Facebook / Ljubitelji borilačkih sportova večeras će od 19 sati imati priliku na Ilidži uživati u spektaklu King of Kings

Ljubitelji borilačkih sportova večeras će od 19 sati imati priliku na Ilidži uživati u spektaklu King of Kings (KOK WGP), vodeći svjetski turnir u kick-boxu.

„Presretan sam da smo ovako veliku priču doveli do kraja. Publici ćemo pružiti vrhunske borbe u kojima će, siguran sam, uživati. Sama činjenica da će se raditi prijenos uživo na 122 svjetska kanala u 60 zemalja govori o veličini ovog turnira. Što se tiče mene, rođen sam spreman. Očekujte kanonadu udaraca, pucat će po meni, ali i po mom protivniku Dritanu Barjamaju. Vjerujem da će biti žestoko, uvijek sam pružao dobre borbe“ izjavio je naš najbolji K1 borac Dževad PoturakBH MACHINE, koji se bori za titulu KOK prvaka Evrope u superteškoj kategoriji.

Osim ovog meča, na prvom KOK turniru u hotelu „Hills“ publiku očekuje šest borbi iz serije KOK heroja, a zatim i KOK World Grand Prix 2019. – turnir četvorice.

Ljubitelji borilačkih sportova večeras će od 19 sati imati priliku na Ilidži uživati u spektaklu King of Kings - undefined

Facebook: Ljubitelji borilačkih sportova večeras će od 19 sati imati priliku na Ilidži uživati u spektaklu King of Kings

Za meč je spreman i Adnan Redžović, jedan od najboljih naših boksera. 

„Pokušat ću izboriti 20. profesionalnu pobjedu u karijeri. Na turniru sam jedini koji će se boriti u kategoriji profesionalnog boksa. Za sve ovo sam naporno trenirao. Ko god dođe u salu, imat će šta da vidi. Ovo će biti i dobra prilika za mlađe šampione, jer im se otvaraju vrata za sljedeće borbe“ kazao je Redžović.

Osim govora, posebnu pažnju na press konferenciji izazvalo je sučeljavanje i vaganje boraca pred večerašnji spektakl.

Borilački spektakl neviđen na ovim prostorima počinje u 19 sati u hotelu Hills. Karte po cijeni od 50 KM se mogu kupiti na recepciji hotela od 12 do 19 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije