Tyson Fury šokirao izjavom kako se priprema za meč godine

Radiosarajevo.ba
Tyson Fury šokirao izjavom kako se priprema za meč godine
PrtScr / Tyson Fury

Profesionalne atlete imaju različite načine priprema za velike sportske događaje: jedu mase proteina, mnogo spavaju, treniraju, meditiraju i sl.

No, vjerovatno niste čuli da se neki od njih pripremaju i tako što masturbiraju sedam puta dnevno... Upravo je to dio priprema boksera Tysona Furyja koji se na ovaj način sprema za revanš protiv Deontaya Wildera.

Fury, nadimka "Gipsy King" (Kralj Cigana), izjavio je ovo sinoć, nakon press konferencije kojom je najavljen meč, koji će se 22. februara održati u Las Vegasu. 

Podsjećamo, njihova prva borba, održana 1. decembra 2018, završena je kontroverznom odlukom da je "neriješeno", a brojni su bili uvjereni da je Fury trebao, bez ikakve dileme, biti pobjednik. Upravo stoga, ljubitelji boksa revanš željno iščekuju. 

Furyja su na pressu pitali kako se priprema, a šampion u teškoj kategoriji i osvajač brojnih titula, odgovorio je ovako: "Masturbiram sedam puta dnevno! Sedam puta. A sve kako bi moji testosteroni nastavili pumpati. Pumpaj. Pumpaj. Pumpaj."

A onda je i zapjevao pjesmu Pump it up. Nastavio je ovako: "Ako je to nešto što mi dati oštrinu, želim to probati. Zašto ne? Moram ostati aktivan i pumpati testosterone za ovaj fajt. Ne želim da mi nivo testosterona opadne."

Kazao je i da jede šest obroka dnevno i pije osam litara vode; da ne koristi mobitel, ne pije više ni Diet Coke, te ide spavati u 21 i 30.

Pogledajte video:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije