Snimak otkriva: Khabib nije izazvao haos u oktogonu

Radiosarajevo.ba
Snimak otkriva: Khabib nije izazvao haos u oktogonu
Ne stišavaju se reakcije s velikog meča za titulu prvaka u lakoj kategoriji UFC-a između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora u Las Vegasu te svega što je nakon toga uslijedilo, neviđenog haosa i masovne tučnjave.
Khabib je mučio Conora četiri runde, pa ga naposljetku ugušio i dobio meč.

Nakon toga je poludio, preskočio ogradu i napao jednog člana McGregorova tima.

via GIPHY

Potom je Khabibov tim ušao u oktogon i napao irskog borca. Čak su trojica članova Khabibova tima nasrnula na McGregora, kojeg je na kraju policija morala štititi od daljnjih napada.

via GIPHY

Khabib se kasnije na press konferenciji izvinuo zbog svog ponašanja, ali i branio kako je sve to bilo rezultat McGregorovih provokacija, koji je ismijavao svog protivnika zbog njegove vjere i nacionalnosti te mu vrijeđao oca

Osveta u kavezu: Otkriveno šta je Khabib rekao McGregoru dok ga je tukao u 2. rundi

Međutim, nova snimka možda daje odgovor zašto je McGregor odustao od podizanja tužbe protiv Dagestanaca. Na snimci se vidi da je Cobor krenuo za Khabibom kada je ovaj preskočio ogradu. Na ogradi je pokraj sebe vidio čovjeka iz Khabibova tima i podlo ga udario šakom. Poslije toga počeo je čitav haos u oktogonu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije