Sastao se Organizacioni odbor Sportskog saveza BiH: Poznato ko dobiva priznanja

Radiosarajevo.ba
Sastao se Organizacioni odbor Sportskog saveza BiH: Poznato ko dobiva priznanja
Foto: Radiosarajevo.ba / Organizacioni odbor Sportskog saveza BiH

Organizacioni odbor Sportskog saveza Bosne i Hercegovine održao je posljednji sastanak uoči 75. manifestacije Izbora sportiste i sportske ekipe za 2019. godinu u BiH, koji će se u četvrtak, 23. januara, održati u Narodnom pozorištu Sarajevo.

Predsjednik Organizacionog odbora Vlatko Glavaš sa ostalim članovima Organizacionog odbora, verificirao je sva priznanja sportistima i sportskim ekipama kojima će Sportski savez u BiH dodijeliti nagrade u 12 kategorija.  

U četvrtak 75. Izbor sportiste godine u organizaciji Sportskog saveza u BiH

Sportski savez Bosne i Hercegovine 23. januara u Narodnom pozorištu Sarajevo organizirat će 75. manifestaciju Izbora sportiste i sportske ekipe za 2019. godinu u BiH. Izbor najboljih tradicionlno se vrši na osnovu prijedloga strukovnih saveza udruženih u Sportski savez u BiH.

Na posljednjem sastanku uoči dodjele priznanja zajedno sa predsjednikom Glavašem na sastanku su bili članovi Organizacionog odbora: Brane Crnogorac, Ismir Iko Pramenković, Muhamed Bikić... koji su potvrdili da će u četvrtak 75. manifestacija Izbora sportiste i sportske ekipe za 2019. biti održana uz direktan TV prijenos na Televiziji Sarajevo.

"Ovo bi trebao biti najbolje do sada organizirani Izbor sportiste i sportske ekipe za 2019. godinu u BiH. Osigurali smo direktan TV prijenos manifestacije, koja će početi u 20 sati na Televiziji Sarajevo. Poznati su svi dobitnici nagrada i Organizacioni odbor je utvrdio da priznanja za 2019. godinu idu u prave ruke", kazao je Ismir Iko Pramenković, potpredsjednik Upravnog i Organizacionog odbora 75. manifestacije Izbora sportiste i sportske ekipe za 2019. godinu u BiH. 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije