Ruski Popaj debitirao u MMA oktagonu: Nakon tri minute odustao od borbe

Radiosarajevo.ba
Ruski Popaj debitirao u MMA oktagonu: Nakon tri minute odustao od borbe
Foto: Printscreen / Ruski Popaj debitirao u ringu

Kirill Tereshin, poznat i kao ruski Popaj, debitirao je u MMA oktagonu. Svoj nadimak dobio je nakon što je koristio injekcije za povećanje svojih mišića.

Tereshin nije do mišića došao vrijednim treniranjem kako je to inače običaj, te je odlučio to napraviti dosta lakšim putem. On je koristio injekcije s opasnom supstancom Synthol, a s opravdanjem je dobio nadimak Popaj.

Mnogi su ga upozorili da će to itekako narušiti njegovo zdravnje jer mišići narastu za svega deset dana. No, on nije prestao s korištenjem ove supstance, a sve je iznanadio kada je odlučio ući u ring i okušati se kao MMA borac.

Ruski Popaj prošle sedmice imao je debi u MMA u meču protiv Olega Mongola u ruskom Abakanu. Međutim, izdržao je svega tri minute i bio je primoran da preda meč.

Kirilla su doktori upozorili ponovo da će mu morati sigurno amputirati ruke ukoliko ne prestane s korištenjem injekcija. No, čini se da se on baš i ne brine previše oko toga, te ih ignoriše već nekoliko godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije