MMA meč: Erko Jun poziva svoje zemljake da večeras navijaju za njega

L. K.
MMA meč: Erko Jun poziva svoje zemljake da večeras navijaju za njega
Facebook / Erko Jun
Poljski Gdanjsk je večeras, 9. juna, domaćin vrlo neobične MMA borbe KSW 44. Danas je zakazana borba između poljskog glumca Tomasza Oswiecinskog (45) i svestranog Erke Juna (27) – fitnes-modela i trenera u fitnes-centru u Antwerpenu. 
 
 
Uoči današnje MMA borbe, razgovarali smo sa Erkom Junom koji je za Radiosarajevo.ba rekao da se osjeća super: „Znam da sam spreman. Nisam bio nervozan do sada, ali mislim da će tačno prije meča početi mala nervoza, no mislim da je to normalno.“
 
Na pitanje šta misli o protivniku Tomaszu Oswiecinskom, Erko je rekao: „Vidjeli smo se nas dvojica, teži je od mene, ali to me ne brine. Osjetim da se boji i da zna šta ga čeka.“
 
„Uz mene je brat Fadil i prijatelj Roberto Soldić koji mi je puno pomogao u pripremama. Posebno mi je drago što je došao moj veliki fan Slađan Puranović da navija za mene. Slađo boluje od cerebralne paralize, a došao je zbog meča iz Švicarske“, navodi Erko.
 
Za kraj Erko poručuje da se želi zahvaliti svim Bosancima i Hercegovcima koji ga podržavaju u njegovom MMA meču, poziva ih da navijaju za njega i poručuje da će ih učiniti ponosnim.
 
Ako neko bude želio gledati ovu borbu i navijati za Bosanca Erku, moći će je pratiti u 19 sati na: www.kswtv.com.
 Erko Jun - undefined

Erko Jun (Foto: Facebook)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije