Podrška BH Fanaticosa: Reprezentacija BiH u borbi za novo zlato SP-a

Radiosarajevo.ba
Podrška BH Fanaticosa: Reprezentacija BiH u borbi za novo zlato SP-a
Foto:Facebook / Najvjerniji navijači i večeras će bodriti reprezentativce BiH u sjedećoj odbojci

Kao provplasirana u grupi D Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci izborila je četvrtfinale Svjetskog prvenstva koje će večeras (19. jula) biti održano  u holandskom Eindhovenu.

Utakmica protiv evropskog prvaka Rusije bit će odigrana u 19. sati u Eindhovenu na adresi Theaterpad 1, 5615 EN, navodi se na neformalnoj Facebook stranici Reprezentacija Bosne i Hercegovine, te se pozivaju svi navijači da se pridruže grupi BH Fanaticosa koji su u prethodnim mečevima pružili podršku našoj ekipi.

"Vjerovatno je ovo i najvažnije četvrtfinale u historiji ove reprezentacije. Protivnik je evropski prvak Rusija. BH Fanaticosi dolaze kao i uvijek, svi zajedno do pobjede, vi to možete," zabilježeno je u jednom od postova. 

Nakon jučerašnje utakmice i pobejde protiv Poljske rezultatom 3:0, reprezentativci BiH priuštili su sebi trenutke odmora na ručku i druženju s najvjernim navijačima, koji će im i večeras biti veoma važna podrška. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije