Nemile scene na odbojkaškim i nogometnim utakmicama tokom vikenda

Radiosarajevo.ba
Nemile scene na odbojkaškim i nogometnim utakmicama tokom vikenda
Foto: Facebook / Nemile scene tokom utakmice

Proteklog vikenda nemile scene na odbojkaškim i nogometnim terenima.

OK Olovo je poražen u Ilijašu, od OK Ilijaša rezultatom 3:1. OK Olovo na svom facebook profilu se zahvalio domaćinu na gostoprimstvu i čestitao na pobjedi uz komentar da se nadaju se da će se Odbojkaški savez FBiH i sudijska komisija pozabaviti suđenjem pojedinih sudija jer ovo kako su kazali, što se dešava u Super ligi FBiH je veoma sramotno i žalosno,pojedine sudije nisu u stanju da sude školske turnire a kamoli ovaj nivo takmičenja,ističu u OK Olovo.

Status OK Olova na Facebooku - undefined

PrtScr: Status OK Olova na Facebooku

N.K. Krivaja - N. K. Stupčanica odigrali su 2:2 u Zavidovićima, a ekipa Stupčanice je na svom Facebook profilu napisala da je došlo do fizičkog napada na navijače i igrače. 

Prenosimo post u cjelosti:

"Bod iz Zavidovića vrijedan zlata....

90 minuta raznih psovki, udaraca, pritisaka na sudije, pa i to nije bilo dovoljno, a onda su se otvorile i kapije navijačima, pa kad ni to nije bilo dovoljno i policija je počela da udara naše igrače i navijače. Epilog svega, naš igrač Munib Karahmetović je dobio udarac i razbijenu arkadu od njihovog igrača, kapiten ekipe Emrah Karamović, koji je smirivao strasti, također je dobio udarac, od navijača Krivaje, i na kraju da ni policija nebi ostala dužna, a trebala je da nas zaštiti od huligana, uzima sebi za pravo da se i oni sami pretvore u huligane i počnu udarati našeg igrača Edina Bešliju. Na kraju, treba istaći da je nekolicina igrača Krivaje, zajedno sa našim predstavnicima, uspjela smiriti situaciju i zajedno sa svojim predstavnicima, obezbjediti da sigurno napustimo Zavidoviće, dok je gospoda iz policijske stanice Zavidovići, nijemo stajala i tjerala naše navijače i igrače, umjesto da im pruže zaštitu.

Nadamo se da će pojedinci biti adekvatno kažnjeni, a da ćemo mi i Krivaja nastaviti sportski da se borimo na terenu.

Uprava kluba će se obratiti NS FBiH, i iznijeti im svoje mišljenje o propustima domaćina u Zavidovićima.

Status Stupčanice na Facebooku - undefined

PrtScr: Status Stupčanice na Facebooku

Nadamo se da ce se odgovorni pozabaviti rjesavanjem ovih problema
kako bi se sportskih duh neometano razvijao na sportskim terenima", napisali su iz Stupčanice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije