! / Nemile scene na odbojkaškim i nogometnim utakmicama tokom vikenda

07. 10. 2019. u 14:59:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Proteklog vikenda nemile scene na odbojkaškim i nogometnim terenima.

OK Olovo je poražen u Ilijašu, od OK Ilijaša rezultatom 3:1. OK Olovo na svom facebook profilu se zahvalio domaćinu na gostoprimstvu i čestitao na pobjedi uz komentar da se nadaju se da će se Odbojkaški savez FBiH i sudijska komisija pozabaviti suđenjem pojedinih sudija jer ovo kako su kazali, što se dešava u Super ligi FBiH je veoma sramotno i žalosno,pojedine sudije nisu u stanju da sude školske turnire a kamoli ovaj nivo takmičenja,ističu u OK Olovo.

Status OK Olova na Facebooku - undefined

PrtScr: Status OK Olova na Facebooku

N.K. Krivaja - N. K. Stupčanica odigrali su 2:2 u Zavidovićima, a ekipa Stupčanice je na svom Facebook profilu napisala da je došlo do fizičkog napada na navijače i igrače. 

Prenosimo post u cjelosti:

"Bod iz Zavidovića vrijedan zlata....

90 minuta raznih psovki, udaraca, pritisaka na sudije, pa i to nije bilo dovoljno, a onda su se otvorile i kapije navijačima, pa kad ni to nije bilo dovoljno i policija je počela da udara naše igrače i navijače. Epilog svega, naš igrač Munib Karahmetović je dobio udarac i razbijenu arkadu od njihovog igrača, kapiten ekipe Emrah Karamović, koji je smirivao strasti, također je dobio udarac, od navijača Krivaje, i na kraju da ni policija nebi ostala dužna, a trebala je da nas zaštiti od huligana, uzima sebi za pravo da se i oni sami pretvore u huligane i počnu udarati našeg igrača Edina Bešliju. Na kraju, treba istaći da je nekolicina igrača Krivaje, zajedno sa našim predstavnicima, uspjela smiriti situaciju i zajedno sa svojim predstavnicima, obezbjediti da sigurno napustimo Zavidoviće, dok je gospoda iz policijske stanice Zavidovići, nijemo stajala i tjerala naše navijače i igrače, umjesto da im pruže zaštitu.

Nadamo se da će pojedinci biti adekvatno kažnjeni, a da ćemo mi i Krivaja nastaviti sportski da se borimo na terenu.

Uprava kluba će se obratiti NS FBiH, i iznijeti im svoje mišljenje o propustima domaćina u Zavidovićima.

Status Stupčanice na Facebooku - undefined

PrtScr: Status Stupčanice na Facebooku

Nadamo se da ce se odgovorni pozabaviti rjesavanjem ovih problema
kako bi se sportskih duh neometano razvijao na sportskim terenima", napisali su iz Stupčanice.

NEMA KOMENTARA