Mostarske mažoretkinje osvojile četiri zlatne medalje

Fena
Mostarske mažoretkinje osvojile četiri zlatne medalje
Foto: Fena / Mostarske mažoretkinje
Na prvenstvu Nacionalnog mažoret saveza koji je održan u subotu u Gornjem Vakufu mostarske mažoretkinje osvojile su četiri zlatne i jednu srebrnu medalju.

Na prevenstvu su sudjelovali mažoret timovi iz osam gradova: Busovače, Čapljine, Čitluka, Gruda, Mostara, Stoca, Tomislavgrada i Gornjeg Vakufa s oko 550 članica.

Mostarske mažoretkinje su se na ovom prvenstvu natjecale u 5 kategorija od čega 3 formacijske- seniorke formacija štap (17 plesača), juniorke formacija pompon (21 plesačica) i kadeti formacija pompon (21 plesačica) te u neformacijskom programu i to, senior solo štap i seniorke solo pompon.

U svim ovim kategorijama osvojena su najsjajnija odličja i to: seniorke štap-zlatna medalja, kadeti pompon –zlatna medalja, juniorke pompon –zlatna medalja, senior solo pom-pon- Ira Hot- zlatna medalja i senior solo štap- Petra Zelenika- srebrna medalja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije