Makljaža u Philadelphiji kao na ulici: Gaethje brutalno nokautirao Barbozu

Radiosarajevo.ba
Makljaža u Philadelphiji kao na ulici: Gaethje brutalno nokautirao Barbozu
Twitter / Gaethje brutalno nokautirao Barbozu

Noćas je u Philadelphiji održan UFC on ESPN: Barboza vs. Gathje, a tri najjače borbe priredile su i najviše uzbuđenja!

Josh Emmett vratio se u velikom stilu nakon poraza nokautom od Jeremyja Stephensa tako što je brutalno nokautirao Michaela Johnsona u drugoj rundi pero divizije. Sjeo je poznati Emmettov kroše i Johnson se složio u parter kao metar drva u sunaslovnoj borbi večeri.

Jack Hermansson sjajnom giljotinom zaustavio je Davida Brancha u prvoj rundi te je on zaslužio bonus za izvedbu večeri, kao i Paul Craig koji je trokutom zaustavio Kennedyja Nzechukwua dok je Michelle Waterson pobijedila bivšu izazivačicu za naslov Karolinu Kowalkiewicz, piše 24sata.

Sjajan nokaut ostvario je i Desmond Green, koji je u prvoj rundi ugasio Rossa Pearsona.

No, u očima fanova potez večeri pripao je Justinu Gaetheju, vjerojatno najatraktivnijem borcu cijelog UFC rostera trenutno. Čovjek koji je neporažen došao u UFC pa doživio težak poraz prvo od Eddieja Alvareza pa i Dustina Poiriera prije nego što je brutalno nokautirao Jamesa Vicka, noćas je zaustavio jednog od najboljih udarača lake kategorije, ali i cijelog UFC-a. Pogotovo kada su nožne tehnike u pitanju.

Na isti način kao što je legao Vick, tako se u parteru raspružio i Edson Barboza. Jedan sjajan desni kroše bio je dovoljan da Barboza nastavi vrlo lošu seriju budući da je nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova uspio ostvariti samo jednu pobjedu i to protiv slabije rangiranog Dana Hookera.

Barboza u posljednje četiri borbe ima tri poraza i pobjedu, pobjeđivali su ga Khabib, Kevin Lee i Justin Gaethje.

Bila je to sjajna izvedba Gathjea, koji je krenuo jako od samog početka. Barboza je već u prvoj minuti borbe bio ozbiljno uzdrman u okršaju koji je izgledao kao tučnjava na ulici. Mahalo se na sve strane, Gathje je sjajno pogodio Brazilca, no nije ga odmah uspio završiti.

Ipak, dogodilo se to u 2:30 prve runde kada je Edson Barboza na izlazu dobio strašan desni kroše u bradu nakon kojeg je pao kao pokošen.

Nokaut mu je priskrbio bonus za borbu večeri, a Justina Gathjea vjerojatno još jedna borba dijeli od napada na titulu prvaka lake kategorije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije