Lochteu zabranjen odlazak iz Brazila

Fena
Lochteu zabranjen odlazak iz Brazila
Sudu u Rio de Janeiru zabranio je američkom plivaču Ryanu Lochteu i njegovom kolegi iz reprezentacije Jamesu Feigenu odlazak iz Brazila zbog njihovih proturječnih izjava o oružanoj pljački koja ima se dogodila u nedjelju.

Međutim, Lochte se već vratio u domovinu, dok je Feigen, čini se još uvijek u Rio de Janeiru, prenosi Hina.

Lochte, Feigen, te Gunnar Bentz i Jack Conger u nedjelju su navodno opljačkani prilikom povratka iz Francuske kuće u Olimpijsko selo u Rio de Janeiru. Skupina razbojnika je zaustavila njihov taksi i uz prijetnju pištoljem uzela im mobitele i novčanike. Međutim, policija nikako ne uspijeva pronaći vozača taksija koji je vozio američke plivače, a sumnju u cijelu priču izazivaju i proturječne izjave Lochtea i Feigemna.

Dok se cijela situacija ne razjasni sud je zabranio njihov odlazak iz Brazila. No, čini se kako su zakasnili, barem što se tiče Lochtea, jednog od najuspješnijih američkih plivača. U karijeri je osvojio 12 olimpijskih medalja, pri čemu šest zlata. U Riju je osvojio zlato u štafeti 4x200 m slobodno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije