Ledeni Zmajevi spremni: Počinju kvalifikacije za SP u hokeju

Radiosarajevo.ba
Ledeni Zmajevi spremni: Počinju kvalifikacije za SP u hokeju
U nedjelju navečer su u Zetri održane završne pripreme i generalna proba za sutrašnje svečano otvaranje i početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u hokeju III divizija.

Osim selekcije Bosne i Hercegovine na turniru će snage odmjeriti ekipe Kuvajta, Turkmenistana i Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Prva utakmica se održava sutra u 16:00 sati kada će se na ledu susresti ekipe Turkmenistana i Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Ceremonija svečanog otvaranja kvalifikacija zakazana za 19.30, nakon čega će, u 20:00 sati, započeti i prva utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Kuvajta. 

Iz Hokejaškog saveza poručuju da su svi tehnički i organizacijski uvjeti zadovoljeni te da su naši “Ledeni Zmajevi” spremni da izađu na led. 

Ulaznice po cijeni od 15KM za sve utakmice mogu se kupiti u sistemu Kupi Kartu, a bit će dostupne i na ulazu u Zetru pred početak kvalifikacija.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije