Ibrahimović prognozirao pobjednika: McGregor ili Khabib

Radiosarajevo.ba
Ibrahimović prognozirao pobjednika: McGregor ili Khabib
Foto: Screenshot / Zlatan Ibrahimović
U noći sa subote na nedjelju snage ću u Las Vegasu odmjeriti Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor, a borba je to koju su dugo čekali ljubitelji MMA sporta.

Jedan od njih je i Zlatan Ibrahimović.

"Ako budem mogao gledat ću borbu, ali taj dan igramo utakmicu i vjerovatno ću igrati. Gledat ću na TV-u sigurno. Kada je MMA u pitanju veliki sam navijač. Kada je u pitanju UFC ništa nije sigurno dok se ne uđe u kavez. Mislim da je Conor kompletan borac, osim što je odličan u oktagonu ima i sve što je potrebno za show van ringa. Khabib je tiši tip, ali mislim da je opaniji. Sjećam se Fedora Emelienka. On je bio isti tip, ali drugačiji borac, bio je hladan i tih, ali kada uđe u ring to je nešto drugo", rekao je Ibrahimović i dodao:

"Mislim da će Khabib pobijediti, jer kada vas uhvati, onda ne pušta. Natjera vas da odustane. Conor ako želi pobijediti mora to napraviti u prve dvije runde", smatra McGregor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije