"Conor je Ibrahimović mješovitih borilačkih vještina, a ja sam McGregor fudbala"

Radiosarajevo.ba
"Conor je Ibrahimović mješovitih borilačkih vještina, a ja sam McGregor fudbala"
Las Vegas će večeras biti poprište borbe desetljeća, kako su je nazvali bokserski stručnjaci. Neporaženi bokserski prvak Floyd Mayweather ukrstit će rukavice s jedinim od najboljih MMA boraca, Conorom McGregorom.

Uoči ove borbe svoju prognozu dao je i Zlatan Ibrahimović. Mayweather važi za velikog favorita, ali Šveđanin vjeruje da McGregor može iznenaditi.

"Imate jednog momka koji je napravio karijeru boreći se mnogo godina, a to je Mayweather. Imate i drugog momka koji je karijeru napravio u kratkom periodu, ali je veliko ime. Sve što je rekao je i uradio. U ovom slučaju imate MMA borca koji ide u svijet boksa. Prije ste imal boksere koji su išli u MMA i nisu imali mnogo uspjeha.

Ja kao veliki fan MMA smatram da ova borba može otići u oba pravca. Ljudi predviđaju da će Mayweather pobijediti lako, a ja se s tim ne slažem. Mislim da će biti teška i zahtjevna borba. Conor je izuzetno snažan i može vas nokautirati iz svakog ugla i ima samopouzdanje kao i ja.

On je Ibrahimović mješovitih borilačkih vještina, a ja sam McGregor u svijetu fudbala. Mislim da će on sa svojim samopouzdanjem doći do pobjede. Zbog toga što vjeruje u sebe toliko i kao i u svemu što radite, psiha je 50 posto uspjeha. Ako ste spremni psihički, ako vjerujete, onda možete sve ostvariti. U isto vrijeme on je sposoban i vjerujem u Conora", jasan je bio Zlatan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije