Dana White ugovara meč između Toma Cruisea i Justina Biebera?

Radiosarajevo.ba
Dana White ugovara meč između Toma Cruisea i Justina Biebera?
Foto: Instagram / Tom Cruise vs Justin Bieber

Justin Bieber je početkom ovog mjeseca na Twitteru izazvao Toma Cruisea na MMA meč, no ubrzo nakon toga napisao je kako se samo šalio...

Međutim, Dana White (UFC) otkrio je kako bi se ovaj čudnovati meč zaista mogao desiti.

"Otkrit ću vam nešto zanimljivo - poznato je kako brojne slavne ličnosti često spominju kako bi se voljeli okušati u UFC-u. Vidio sam te neke poruke nedavno, no nisam obraćao pažnju. A, onda sam dobio izvjesni poziv od jako poznate osobe koja želi da se meč između Cruisea i Biebera odista dogodi. Navodno bi Tom pristao", kaže Dana White, poručivši i da bi bio "idiot da ne iskoristi tu šansu".

Podsjetimo da je Bieber na Twitteru napisao: "Želim izazvazi Toma Cruisea da se bori sa mnom u oktagonu. Tome, ako ne pristaneš na meč, znači da si kukavica, a to ti neće zaboraviti. Ima li neko da organizuje meč? @danawhite?"

No, Cruise je ignorisao poruku, pa je Justin ubrzo izjavio kako se samo šalio. 

"Ma vidio sam intervju s njim, pa sam mislio o njemu. A, siguran sam da bi me Tom razbio. Morao bih se dovesti u red, on je jači. Volim te, Tommy", kazao je on za TMZ.

Priču je komentirao čak i šampion UFC-a Conor McGregor:

"Ako je Tom Cruise dovoljno muškarac da prihvati ovu borbu, 'McGregor Sports and Entertainment' bit će domaćin. Da li Tom ima u sebi ono što flumi u filmovima? Vidjet ćemo..."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije