Zmajevi večeras protiv Španije: Hoće li Prosinečki nastaviti niz

Radiosarajevo.ba
Zmajevi večeras protiv Španije: Hoće li Prosinečki nastaviti niz
Arhiv / Edin Džeko

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će odigrati posljednju utakmicu u 2018. godini, a protivnik u prijateljskom susretu je reprezentacija Španije.

Prije sinoćnjeg treninga održana je press konferencija na kojoj se prisutnim predstavnicima medija obratio Robert Prosinečki.

"Bit će sigurno promjena u sastavu. Utakmica je ozbiljna, iako je prijateljska. Uvijek je ozbiljna stvar igrati sa Španijom i date ćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu. Bit će nekih promjena, a nakon treninga ćemo odlučiti ko će igrati. Igrat će skoro svi jer ćemo imati više zamjena. Želimo dobru utakmicu. Španija je dobra reprezentacija koja je također prošla smjenu generacija. Sada su izgubili od Hrvatske u Ligi nacija s 3:2, ali ovdje sigurno žele napraviti dobar rezultat", istaknuo je Prosinečki.

Kladionica Mozzart pobjedu Španije nagrađuje kvotom 1.27, dok se pobjeda Bosne i Hercegovine plaća kvotom 9.0. Kvota na remi u ovom susretu je 5.50.

Utakmica u Las Palmasu počinje u 20 sati i 45 minuta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije