Zmajevi se vratili iz Trabzona: Od danas kreće operacija Sjeverna Irska

A. S.
Zmajevi se vratili iz Trabzona: Od danas kreće operacija Sjeverna Irska
Foto: Nedim Grabovica / Radiosarajevo.ba / Dolazak naših reprezentativaca iz Trabzona s prijateljskom meča s Turskom

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas se vratila iz Trabzona, nakon što je sinoć u prijateljskoj utakmici odigrala 0:0 protiv odgovarajuće selekcije Turske.

Turska - BiH 0:0: Prosinečki i 7. uzastopni meč bez poraza

Zmajevi su nešto poslije 13.30 sati čarter letom iz Trabzona stigli na Međunarodni aerodrom u Sarajevu, odakle su se zaputili u hotel Austrija na Ilidži, gdje će se pripremati za treću utakmicu Lige nacija protiv Sjeverne Irske. Taj meč je na rasporedu u ponedjeljak na stadionu Grbavica s početkom u 20:45 sati.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba dočekala je Zmajeve na Sarajevskom aerodromu. Naši nogometaši su nam kazali da su zadovoljni nakon remija u Rizeu protiv Turske, iako je izostala realizacija.

Prvo poluvrijeme je bilo bolje od drugog, ali sve to dodatno ohrabruje uoči nastavka Lige nacija, gdje bi Zmajevi večeras iza 22.30 sati, nakon duela između Austrije i Sjeverne Irske, u slučaju remija mogli biti korak bliže plasmanu na Final Four Divizije B, te ovjeriti plasman u A Diviziju.

Zmajevi će danas u 18 sati trenirati u Kampu Fudbalskog kluba Sarajeva na Butmiru. Puleni Roberta Prosinečkog trenirat će i u subotu i nedjelju, s tim da će trening prvog dana vikenda biti zatvoren za medije i javnost (17 sati).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije