Zmajevi se druže s fanovima u centru Sarajeva - ovo su njihove poruke za navijače

N. Ka.
Zmajevi se druže s fanovima u centru Sarajeva - ovo su njihove poruke za navijače
Foto: Nihad Katica, Radiosarajevo.ba / Ni kiša nije omela dobro raspoloženje

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine u fudbalu Robert Prosinečki i nekolicina "A" Zmajeva danas su se u centru Sarajeva družili s brojnim fanovima, pogotovo onim najmlađim koji su strpljivo i oduševljeno čekali na zajedničku fotku i potpis svojih idola.

Naravno, brojne fanove zanimale su poruke naših Zmajeva pred dvije velike utakmice, protiv Finske i Italije, koje će se održati 8. i 11. juna.

Selektor smatra da smo favoriti: "Samo da nas sve zdravlje posluži i to je to."

No, onda je još dodao: "Ne treba podcjenjivati ni jednu reprezentaciju, pa ni finsku. Ali, jednostavno je moje mišljenje da smo bolja reprezentacija od Finske , a mislim da to i moji igrači misle."

Haris Duljević je poručio kako se svaki put raduje okupljanju Zmajeva: "Svako naše okupljanje je posebno!"

Pitali su ga i da prokomentira spekulacije o promjeni kluba - trenutno igra za Dynamo Dresden, a kao novi klub spominje se Eintracht: "Nadam se da će biti promjena kluba, ali sada mislim samo o reprezentaciji."

"Ja uvijek igram za ekipu, podređen sam kolektivu. Sada u reprezentaciji imamo cilj da idemo na Europsko - idemo uzeti bodove Finskoj i odigrati dobro u Italiji", kazao je dobro raspoloženi Edin Višća.

Na druženju je bio i Muhamed Bešić koji je naglasio da je zadovoljan proteklom sezonom i da je došao spreman na pripreme reprezentacije.

"Najzadovoljniji sam utakmicom protiv Argentine, baš sam super odigrao i tu sam se i 'prodao' na kraju", iskren je bio Bešić.

Dodajmo i da je današnje druženje organizirao partner naše reprezentacije, Centrotrans, koji je za posjetitelje pripremio poklone, nagradne igre...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije