Zmajevi na poklon dobili drvorez od Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka

Fena
Zmajevi na poklon dobili drvorez od Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka
FOTO: Fena / Zmajevi na poklon dobili drvorez

Pred večerašnji tening u Trening centru NSBiH u Zenici, delegacija Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ i Roditeljske kuće u Sarajevu uručila je kapitenu Edinu Džeki i selektoru Robertu Prosinečkom sliku reprezentacije rađenu u drvetu, koju je izradio drvorezac Edin Begović iz Donjeg Vakufa.

„Pošto su Edin Džeko i Miralem Pjanić na neki način naši ambasadori, pomažu rad naše dječice, Ismet Hodžić je došao na ideju da u svom gradu, Donjem Vakufu, izradi jednu sliku od drveta. Na slici je svih 11 igrača naše reprezentacije“, kazao je Fikret Kubat, direktor Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ i Roditeljske kuće u Sarajevu.

On je s mališanima i njihovim roditeljima uručio poklon te poželio sreću reprezentativcima u narednim utkmicama protiv Lihtenštajna i Armenije.

 Reprezentacija BiH večeras je u Zenici odradila i treći trening, a sinoć su se u kamp pridružili i Muhamed Bešić te Deni Milošević, te je tako naša reprezentacija trenirala u punom sastavu. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije