Poznato zašto večeras nije trenirao Miralem Pjanić

Radiosarajevo.ba
Poznato zašto večeras nije trenirao Miralem Pjanić
Armin Durgut / Poznato zašto večeras nije trenirao Miralem Pjanić

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine treći dan priprema se za susrete protiv Finske na Bilinom polju u subotu te Grčke u utorak. 

Bh. nogometaši su od 18 sati obavili trening na travnjaku Trening centra Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, a novinari su primjetili da među prisutnima nema Miralema Pjanića

Krunić i Gojak: U naredna dva susreta možemo samo o pobjedi misliti

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine treći dan priprema se za susrete protiv Finske na Bilinom polju u subotu te Grčke u utorak. Slovak Ivan Kružliak sudit će utakmicu grupe "J" sedmog kola kvalifikacija za EURO 2020 između fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Finske u subotu u Zenici, saopštila je Evropska fudbalska asocijacija (UEFA).

"U pitanju je manja prehlada nogometaša Juventusa, te ga je selektor Robert Prosinečki iz tog razloga poštedio večerašnjeg treninga", potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Nogometnog saveza BiH. 

Zmajevi obavili treći trening pred susrete s Finskom i Grčkom

Bosanskohercegovački fudbalski reprezentativci obavili su treći trening u Zenici pred susrete sa Finskom i Grčkom na travnjaku Trening centra Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Slovak Ivan Kružliak sudit će utakmicu grupe "J" sedmog kola kvalifikacija za EURO 2020 između fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Finske u subotu u Zenici, saopštila je Evropska fudbalska asocijacija (UEFA).

Podsjetimo, trenutno je u grupi J, nakon šest kola, prva Italija sa 18, druga Finska sa 12, Armenija je treća sa 9, BiH je četvrta sa 7, dok su pretposljednja Grčka sa 5 i Lihtenštajn sa 1 bodom.

Pjanić za Radiosarajevo.ba otkrio šta sanja i poručio "Džeko će nam nedostajati"

Miralem Pjanić je u nedjelju navečer po ko zna koji put dokazao svjetsku nogometnu klasu. U utakmici između Intera i njegovog Juventusa, koju je gledalo više od pola planete, naš Mire je odveo Staru damu do važne pobjede (2:1), a ujedno i do prvog mjesta u Seriji A.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije