Zenički klub moli saradnike kojima duguje: Izađite nam u susret za europski Čelik

Radiosarajevo.ba
Zenički klub moli saradnike kojima duguje: Izađite nam u susret za europski Čelik
Fena / Bilino polje
Zenički Čelik danas se oglasio zvaničnim saopćenjem u kojem je istaknuo da su dogovoreni svi detalji saradnje s investitorima iz Turske i Katara.

Saopćenje kluba s Bilinog polja prenosimo u cijelosti:

"Obavještavamo javnost da su jučer završeni pregovori sa potencijalnim investitorom. Svi detalji su usaglašeni i NK Čelik mora da ispuni još jedan uslov. Naime, potrebno je obaviti razgovor sa svim onim licima i firmama koji su proteklih godina pomagali naš klub materijalnim sredstvima kako bi još jednom u nizu pokazali svoju veliku ljubav i privrženost prema NK Čelik, te kako bi svojom dobrom voljom, putem sporazumnog dogovora sa našim klubom, omogućili zakazivanje skupštine kluba koja bi odlučila da li investitor ulazi u klub ili ne.

Ovo je ključni, historijski momenat za klub i potrebno nam je jedinstvo svih onih kojima je NK Čelik u srcu.

Pregovori sa investitorom su bili jako dugi i iscrpljujući, ali je kroz desetine razgovora jasno da se radi o vrlo ozbiljnim ljudima koji imaju jako veliku želju da preporode NK Čelik. S tim u vezi apelujemo na sva lica i firme koji su u proteklom periodu pomogli da Čelik uopšte opstane kao klub, da prepoznaju ovaj historijski trenutak i učine dodatni napor kako bi jednom za sva vremena uklonili posljednju prepreku našeg kluba ka izlasku iz krize. Reprogram i eventualni ulazak investitora je definitivno put ka evropskom Čeliku", stoji u saopćenju Nogometnog kluba Čelik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije