U Zenici bez pretjerane euforije: Pogledajte atmosferu pred Bilinim poljem

A. S.
U Zenici bez pretjerane euforije: Pogledajte atmosferu pred Bilinim poljem
Foto: Radiosarajevo.ba / Atmosfera u Zenici pred meč Zmajeva

Atmosfera u Zenici pred utakmicu sa Lihtenštajnom u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. dva sata prije početka susreta je kao da se na Bilinom polju igra duel BH Telecom Premijer lige, a ne duel za odlazak na Euro.

Bh. Fanaticosi se još nisu okupili. Njihov polazak prema stadionu Bilino Polje, gdje naša reprezentacija večeras igra kvalifikacijski meč protiv selekcije najslabijeg rivala u Grupi J se očekuje tek 90 minuta prije početka utakmice.

Tek na pojedinim dijelovima grada vidi se atmosfera na taj način što prolaze navijači u dresovima Zmajeva, Džeke, Pjanića, ali i Ibišević, koji se oprostio od najdraže bh. dresa.

Prema prognozama stadion neće biti ispunjen do posljednjeg mjesta, ali se očekuje posjeta oko 6.000 gledalaca. Naravno, i (ne)kvalitet protivnika i visoka cijena ulaznica (40,30,20 KM), utjecali su da posjeta u "Zmajevom gnijezdu" bude slabija od prethodnih.

Pogledajte atmosferu pred Bilinom poljem :

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije